Marleen Schouteden

Ik ben gehuwd met Bruno Boulanger, moeder van Stijn en Bram, oma van vier kleindochters, en sinds 31 december 1970 inwoner van de gemeente Herent. Als Stafhouder van de Balie van Leuven was ik in 1998 één van de oprichters van de Vereniging van Vlaamse Balies en nadien jarenlang bestuurder in de Orde van Vlaamse Balies. Nadat ik meer dan 20 jaar gezeteld heb als OCMW-raadslid, werd ik op 13 september 2011 schepen van jeugd, buitenschoolse opvang, gezin, bibliotheekwezen, plaatselijke tewerkstelling, vrijwilligerswerk en toerisme. Dat mandaat heb ik tot eind 2012 vervuld, een korte maar zeer boeiende ervaring.

Vanaf 2013 werd ik burgemeester van Herent, een ongelooflijk interessante functie. Eind januari 2018 heb ik dit mandaat doorgegeven aan Astrid Pollers. Ik ben echter nog steeds lid van de gemeenteraad en de politieraad.

Deze verkiezingen wil ik de hele N-VA ploeg steunen, om samen met hen ervoor te zorgen dat Herent een gemeente blijft waar het voor iedereen, jong en oud, minder- en meerbedeelden aangenaam is om wonen.

 

gemeenteraadslid, politieraadslid