Kirill Krouglov

Ik ben geboren in de Sovjet-Unie, opgegroeid in Egypte, en afgestudeerd aan de Staatsuniversiteit Moskou in Rusland. In België startte ik met doctoraatsstudies in de kernfysica (KUL Instituut voor Kern- en Stralingsfysica). Na mijn studies nam ik een “gewone" job aan bij Toyota Motor Europe als Business Intelligence Analyst. 

Ik heb een grote interesse in spiritualiteit, daarom probeer ik (zo veel als ik kan) yoga-principes in mijn leven toe te passen hoewel het niet altijd gemakkelijk is om deze te volgen. Mijn bescheiden vooruitgang in die richting beperkt zich voorlopig tot een alcoholvrij leven en een vegetarisch dieet. Ik ben nieuw in de politiek, daarom luister ik eerder dan zelf te spreken. Stel mij dus alstublieft geen moeilijke politieke vragen, zoals over Poetin-Obama, democratie-communisme, discriminatie-liberalisatie.

Als bestuurslid van de N-VA wil ik de interesse aanwakkeren bij kinderen in Herent voor wetenschap en techniek (o.a door lessen over raketwetenschap te geven in scholen), en een groter milieubewustzijn te creëren met aandacht voor het verkleinen van onze ecologische voetafdruk (vegetarisme, consuminderen, lokale productie en korte productieketens).

Ik ben ervan overtuigd dat de meeste problemen tussen mensen worden veroorzaakt door misverstanden, en daarom pleit ik voor een dialoog tussen alle partijen.