Julie Tobback

ocmw-raadslid

Ik ben Julie Tobback, getrouwd en mama van twee dochters, ééntje van vier jaar en ééntje van zes maanden. Momenteel ben ik aan de slag als onderzoeker aan de KU Leuven. In een biologisch labo onderzoek ik verschillende aspecten van sprinkhanen. 

Vijf jaar geleden ben ik verhuisd naar Herent en ik vind het hier in onze gemeente erg aangenaam om wonen. Vanuit mijn politiek engagement wil ik er graag voor zorgen dat Herent zijn goed beleid verderzet en aanpast waar het beter kan.

Als full-time werkende mama van twee jonge dochters, wil ik er voor ijveren dat we de kwalitatieve kinderopvang en onze buitenschoolse opvang blijven garanderen en zelfs nog verbeteren.

Verder ben ik als mama ook bezorgd om de verkeerssituatie in Herent. Er zijn nog een aantal “zwarte” kruispunten en er moet werk gemaakt worden van het onderhoud en de signalisatie van onze fietspaden. Zo kunnen onze kinderen veilig naar hun school of hobby fietsen.

Ook de vele sportclubs en jeugdbewegingen die Herent rijk is, verdienen onze blijvende aandacht. Als gemeente kunnen we ondersteuning bieden op vlak van organisatie, logistiek én locatie.