Kom naar de infomarkt RUP Dorpskern Veltem – definitieve versie

Op 30 maart 2023

Het ruimtelijk uitvoeringsplan Dorpskern Veltem nadert zijn voltooiing. Na het openbaar onderzoek heeft de Gecoro (gemeentelijke commissie ruimtelijke ordening) al de ingediende bezwaarschriften behandeld en een advies bezorgd aan het gemeentebestuur.

De dienst Stedenbouw heeft de bezwaarschriften en het advies van de Gecoro geanalyseerd. Vervolgens is het college van burgemeester en schepenen in gesprek gegaan, samen met de dienst Stedenbouw, om de definitieve voorschriften en het bijhorend grafisch plan op te stellen.

Het college heeft de wensen en verzuchtingen van inwoners onder de loep genomen, en getracht het RUP hieraan zoveel mogelijk aan te passen. 

Dat werk is af. Daarom worden alle inwoners uitgenodigd op een infomarkt in de kerk van Veltem op 12/04 van 14u tot 18u. Met behulp van posters worden de wijzigingen verduidelijkt. Er is gelegenheid om vragen te stellen. Kom zeker kijken zodat u met eigen ogen kennis kan nemen van de grote lijnen van het toekomstbeeld van het dorp Veltem.

Op de gemeenteraad van 18/04 worden alle documenten voorgelegd ter definitieve vaststelling. De agenda van de gemeenteraad wordt gepubliceerd op 7 april.

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is