Burgemeester Astrid Pollers opnieuw lijsttrekker in 2024

Op 30 november 2023

Op het jaarlijkse ledenetentje van N-VA Herent werd burgemeester Astrid Pollers voorgedragen als lijsttrekker voor de lokale verkiezingen in oktober 2024.

De aanwezige N-VA leden staken hun enthousiasme voor burgemeester Pollers niet onder stoelen of banken. De gedrevenheid van de N-VA mandatarissen om de gemeente Herent verder uit te bouwen onder leiding van de burgemeester blijft onverminderd groot.

In zijn toespraak benadrukte voorzitter Tobias Vyncke dat N-VA Herent het afgelopen jaar ook in moeilijke omstandigheden kalm, waardig en strijdlustig aan de slag is gebleven. Hij benadrukte fier te zijn dat zijn burgemeester op alle fronten voorrang heeft gegeven aan de feiten, niet aan insinuaties of zwartmakerij. “Een echte leider houdt ook tijdens de storm haar troepen bijeen, en dat heeft onze burgemeester precies gedaan!”

N-VA Herent kijkt vol verwachting en vertrouwen uit naar 2024. Achter de schermen wordt hard gewerkt aan het programma voor de verkiezingen en de lijstvorming. In de komende maanden buigen de bestuursleden zich over de toekomst van Herent, de uitdagingen die zich stellen en de antwoorden die N-VA Herent hierop wil uitwerken.

De afgelopen jaren werd er sterk ingezet op gezonde financiën en afbouw van de schulden. Daardoor blijven voor Herent vele opties open: de belastingen verlagen, grote investeringen zelf financieren en natuurlijk de uitbating van het langverwachte zwembad. In een fusie met de stad Leuven ziet N-VA Herent geen toekomst. 

Meteen doen we ook een oproep naar al de inwoners van Herent: ideeën voor een beter Herent? Aarzel niet, kom mee het programma helpen uitwerken en stel u kandidaat!

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is