Baby- en kinderspullen voor mensen in nood

Op 18 april 2023

Het is toch jammer dat goede spullen verloren zouden gaan als uw kinderen er uitgegroeid zijn… maar hoe krijg je deze tot bij de mensen die er nood aan hebben? Dat kan vanaf nu ook via Kirikou in samenwerking met Huis van het kind Leuven.

U kan al uw overbodig materiaal voor kinderen tot 12 jaar inleveren bij Kirikou, dat zorgt voor opslag en verdeling. De maatschappelijk werkers van ocmw Herent kunnen via een digitaal platform materiaal reserveren uit de volledige voorraad van Kirikou.

Annelies Smets, N-VA gemeenteraadslid:

“Ook in Herent zijn er gezinnen die een steuntje in de rug kunnen gebruiken. Het aanbod van tweedehandswinkels is vaak beperkt en wordt meestal snel verkocht. Wie weinig vrienden of familie heeft in de buurt, kan ook daar niet terecht. Dan biedt Kirikou een helpende hand.”

Het Huis van het Kind Leuven heeft een goed uitgebouwde werking met een groot aanbod aan baby- en kinderspullen (pampers, slaapzakken, slabbetjes, sterilisatoren, zuigflessen, flessenverwarmers, verzorgingskussens, wc-potjes, badjassen, tetradoeken, kindermeubels, speelmatten, zwemgerief, sportkledij, voetbalschoenen, kinderkleding, fiets- en autostoelen, schoolgerief en speelgoed,…).

Wil u materiaal schenken? Kijk dan op https://www.huisvanhetkindleuven.be/materiaal-schenken

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is