Veerle Van Craeyevelt

Ik ben in 1960 geboren en getogen in een groot, Vlaams gezin in Kortenberg, met een moeder aan de haard en een vader die hard werkte om zijn kinderen hogere studies te kunnen geven. Ik ben getrouwd met Johan en mama van Ewout, Hanne en Linde en woon inmiddels 26 jaar in Veltem-Beisem.

Mijn zondagse jonge jaren bracht ik door bij de scouts, vanaf mijn twaalfde stapte ik over naar de sport en heb 20 jaar volleybal gespeeld. Met de jaren zijn mijn interesses verschoven. “Levenslang leren”, daar hou ik nu van en ik ben dan ook een regelmatige bezoeker van het Centrum Voor Volwassenenonderwijs in Leuven. Koken, bakken, handwerken, knutselen... dat is mijn ding. Uiteraard vond ik dan ook van thuis uit reeds mijn gading bij Femma (tot voor kort KAV), waarvan ik in Veltem reeds 17 jaar actief bestuurslid ben. Mijn dochters en ikzelf engageren ons ook in de Sint-Laurentiusparochie in Veltem. Maar wil ik echt mijn verstand even op nul zetten dan vind je mij in Herent voor een avondje keramiekschilderen.

Het verenigingsleven, vrijwilligerswerk, mijn job bij TC De Vloer en het feit dat ik 15 jaar gewerkt heb in onze fotowinkel maakten dat ik zeer snel vele mensen in groot-Herent leerde kennen en mij hier ècht goed en thuis ben gaan voelen.