Katleen D'Haese

Ik ben geboren en getogen in Winksele en woon nu in Veltem. Sinds 2005 ben ik een overtuigd lid van de N-VA omwille van haar duidelijke visie, rechtlijnigheid en Vlaams project. Ik ben schepen voor personeel, beleid en organisatie, financiën, ICT en het onthaal. Naast schepen ben ik momenteel ook werkstudente aan de faculteit Economie en Bedrijfswetenschappen van de KU Leuven.

Herent is een bruisende, sportieve en levende gemeente. Terugkijkend op de voorbije beleidsjaren ben ik vooral trots op:

  • De transformatie van GC De Wildeman tot een plek waar verenigingen en individuen elkaar in een ongedwongen sfeer kunnen ontmoeten, vergaderen, experimenteren, leren en creëren.
  • De ondersteuning van het buurt- en verenigingsleven zowel financieel als logistiek.
  • De uitbreiding/verbetering van de sportinfrastructuur door de aanleg van twee kunstgrasterreinen in Herent en Veltem, een beweegbank en gepersonaliseerde fitnessbank in het Molenveld. Vanaf 2020 start de bouw van het nieuwe sportcentrum.

Om deze investeringen mogelijk te maken is een goede financiële planning noodzakelijk. De afgelopen jaren hebben we het budget strikt opgevolgd, in evenwicht gehouden en de schuldgraad verlaagd. Mede door deze volgehouden inspanningen kan Herent een ambitieus investeringsbeleid voeren.

De komende zes jaar wil N-VA dit elan verder zetten om van Herent nog méér de plek te maken waar u zich thuis voelt.

 

Bevoegdheden: financiën, personeel, ICT, beleid & organisatie, onthaal