Katleen D'Haese

Ik ben geboren en getogen in Winksele en woon al een achttal jaar in Veltem. Sinds 2005 ben ik een overtuigd lid van de N-VA omwille van haar duidelijke visie, rechtlijnigheid en Vlaams project. Ik ben schepen voor personeel en organisatie, financiën en ICT in de huidige coalitie. Naast schepen ben ik momenteel ook werkstudente aan de faculteit Economie en Bedrijfswetenschappen van de KU Leuven.

Herent is een bruisende, sportieve en levende gemeente. Terugkijkend op de voorbije zes jaar ben ik vooral trots op:

  • De transformatie van GC De Wildeman tot een plek waar verenigingen en individuen elkaar in een ongedwongen sfeer kunnen ontmoeten, vergaderen, experimenteren, leren en creëren.
  • De ondersteuning van het buurt- en verenigingsleven zowel financieel als logistiek.
  • De uitbreiding/verbetering van de sportinfrastructuur door de aanleg van twee kunstgrasterreinen in Herent en Veltem, een beweegbank en gepersonaliseerde fitnessbank in het Molenveld. Vanaf volgend jaar start de bouw van een nieuw sportcentrum.

Om deze investeringen mogelijk te maken is een goede financiële planning onontbeerlijk. De afgelopen jaren hebben we het budget strikt opgevolgd, in evenwicht gehouden en de schuldgraad verlaagd. Mede door deze volgehouden inspanningen kan Herent een ambitieus investeringsbeleid voeren.

De komende zes jaar wil N-VA dit elan verder zetten om van Herent nog méér de plek te maken waar u zich thuis voelt.