Katleen D'Haese

Ik ben geboren en getogen in Winksele en woon nu drie jaar in Veltem. Ik werk als coördinator van een regionale thuiszorgdienst in Ternat en ben werkstudent overheidsmanagement aan de KU.Leuven. Ik ben bestuurslid van N-VA Herent, penningmeester van het arrondissementeel bestuur en sinds 2006 gemeenteraadslid.

Sinds 2005 ben ik met overtuiging aangesloten bij N-VA. De N-VA heeft een duidelijke visie, is rechtlijnig en staat garant voor meer Vlaanderen.

Groot-Herent ligt mij nauw aan het hart. Het is hier goed wonen: heel wat verenigingen, mooie natuurgebieden zoals de Molenbeekvallei en het Kastanjebos waar ik graag ga wandelen of fietsen, en er is aandacht voor het welzijn van de inwoners. Ik waardeer ook het Vlaamse karakter van de gemeente en de inspanningen om dit zo te houden. Ik vind het belangrijk dat de gemeente een actieve rol blijft spelen om dit alles te bewaren. Het bestuur moet luisteren naar de noden en wensen van haar inwoners, en er op inspelen. Behoud wat goed is en verander wat beter kan, is mijn devies!