Vrijwilligers in de (zonne)bloemen gezet op 11 juli

Op 12 juli 2013

Naar aanleiding van het feest van de Vlaamse Gemeenschap heeft N-VA Herent in het bijzonder de aandacht willen vestigen op de verschillende verenigingen die de 3 deelgemeentes Herent, Winksele & Veltem-Beisem rijk zijn.

De verenigingen vormen de rode draad in het kostbare weefsel van onze samenleving, ze brengen en houden mensen samen. N-VA Herent wil dan ook de werking van lokale verenigingen ten volle ondersteunen.

 “Maar wat zouden al deze verenigingen zijn zonder al die mensen die zich jaar in jaar uit op vrijwillige basis inzetten?”, vraagt Bob Vandamme, voorzitter N-VA Herent zich af, “Het zijn deze mensen met pit die we op deze dag van de Vlaamse Gemeenschap graag even in de bloemen willen zetten”.

Op 11 juli deelden onze N-VA mandatarissen, bestuursleden en symphatisanten 200 zonnebloemen uit aan verschillende vertegenwoordigers van de geregistreerde verenigingen uit onze gemeente. 

 “Op deze manier willen we hen bedanken voor hun belangeloze inzet voor onze dorpsgemeenschap en hopelijk vormt dit schouderklopje een aanmoediging om deze soms zware inspanningen vol te houden”, aldus nog Bob Vandamme.

De vele positieve reacties die we mochten ontvangen, maakten er een meer dan geslaagde 11 juli-viering van.

Foto-album

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is